12/2/14

Καταρρίπτεται.Ο Dr Simoncini και η θεραπεία του καρκίνου με σόδα.Στον αφυπνισμένο πλέον κόσμο πιστεύουν τα πάντα,ακόμα πως και η σόδα θεραπεύει τον καρκίνο.

Ας γνωρίσουμε τον μέντορα της ιδέας ο οποίος θεωρεί τον καρκίνο προκαλείται από έναν μύκητα ο οποίος εξαφανίζεται με τη χρήση σόδας,το όνομα του Tulio Simoncini.

Κανένα επιστημονικό στοιχείο δεν παρουσιάζεται που να αποδεικνύει τον ισχυρισμό αυτό,αντιθέτως η θεραπεία με την σόδα θεωρείται επικίνδυνη.

Οκτώβριος 2007 στην Κλινική Προληπτικής Ιατρικής (Clinic for Preventive Medicine)στο Bilthoven της Ολλανδίας εκεί όπου προσφέρεται μια ευρεία γκάμα από ''εναλλακτικές'' θεραπείες μια ασθενής με καρκίνο του μαστού ηλικίας 50 χρονών η οποία υποβαλλόταν σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άμστερνταμ όπου και πέθανε λίγες μέρες αργότερα.Ο θεράπων ιατρός στο Νοσοκομείο του Άμστερνταμ αρνήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου καθώς ο θάνατος προήλθε από περίεργα αίτια.

Τι είχε συμβεί...

Η θανούσα είχε υποβληθεί σε θεραπεία από τον Tulio Simoncini ο οποίος της χορηγούσε με ενέσεις όξινο ανθρακικό νάτριο,να σημειωθεί εδώ πως η ιατρική άδεια του Simoncini του είχε αφαιρεθεί από το 2003 ενώ το 2006 καταδικάστηκε για απάτη από Ιταλικό δικαστήριο αλλά βρήκε πρόσφορο έδαφος στη κλινική της Ολλανδίας για να συνεχίσει τις εναλλακτικές του θεραπείες.

Ο Simoncini ισχυρίζεται πως ο καρκίνος είναι απλά μια μόλυνση που προκαλείται από ένα μύκητα και η θεραπεία είναι η χορήγηση διττανθρικού νάτριου (σόδα) με ενδοφλέβια ένεση ή χορήγηση από το στόμα.Ισχυρίζεται επίσης πως η διαδικασία δεν είναι επικίνδυνη καθώς η θεραπεία με όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται σε τυποποιημένες ιατρικές διαδικασίες.

Παραβλέπει όμως να πει αυτή η θεραπεία χορηγείται σε ειδική κατηγορία ασθενών και κάτω από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.Τα συμπυκνωμένα διαλύματα που χρησιμοποιεί μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία των ορυκτών στο σώμα με αποτέλεσμα σοβαρών ή θανατηφόρων επιπλοκών.

Η Ολλανδική επιθεώρηση υγείας κατέληξε στο γεγονός πως η μέθοδος του Simoncini είναι επικίνδυνη και ως εκ τούτου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

Δείτε τα προαναφερόμενα αλλά και λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο.

Στο διαδίκτυο είναι πολύ εύκολο να βρείτε άρθρα που επευφημούν τον Simoncini κυρίως από αφυπνισμένα ιστολόγια τα οποία στο ευρύτερο πλαίσιο των θεωριών συνωμοσίας αρέσκονται σε τέτοιου είδους ανυπόστατα άρθρα.

Οι νεκροί όμως δεν μιλούν και σπάνια οι συγγενείς κάνουν το βήμα να μιλήσουν,ας δούμε όμως τώρα μερικές περιπτώσεις θανάτων που ακολούθησαν την εναλλακτική θεραπεία βασισμένη στην αρχή του Simoncini.

Marjolein Bouwman 25 ετών από την Ολλανδία,είχε διαγνωστεί με  καρκίνο των ωοθηκών,αποφάσισε να ακολουθήσει τη μέθοδο αυτή αντί της συμβατικής θεραπείας με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Robert Fyvie 54 ετών από την Σκωτία με καρκίνο του εντέρου,η οικογένεια του δεν δέχτηκε την συμβατική θεραπεία και έδωσε 10 χιλιάδες λίρες για έγχυση διττανθρακικού νατρίου μέσω ενός καθετήρα,αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα σε 5 μήνες.

Brian William Haw 51 ετών από την Αγγλία,διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα και αρνήθηκε την συμβατική θεραπεία,προτίμησε τη θεραπεία με το διττανθρακικό νάτριο,αποτέλεσμα να χάσει και αυτός την ζωή του.

Δείτε αυτές αλλά και άλλες περιπτώσεις που σχετίζονται με την θεραπεία του Simoncini  στο παρακάτω σύνδεσμο.


Στο διαδίκτυο είναι εύκολο να γίνει κάποιος ''ήρωας'',πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.


9 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/3/14 11:43

  πόσα εκατομύρια πεθαίνουν κάθε χρόνο από την παλιοαρώστια? τι θεραπεία κάνουν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/3/14 22:19

   Να σου πω οτι δεν κανουν τιποτα....απολυτως...μονο χρηματα παιρνουν, ψευτικες ελπιδες δινουν...και μετα πολυ πονο...αυτο κανουν.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος13/3/14 22:59

  Ο καρκίνος δεν θεραπεύεται με κάποιο "φάρμακο" γιατί ακριβώς δεν οφείλεται σε κάποιον μικροοργανισμό.
  Σε κάποιες μορφές μπορεί να θεραπευτεί σε πρώιμο στάδιο αλλά συνήθως απαιτεί πολλές διαφορετικές αντιμετωπίσεις που αυξάνουν την επιβιωσιμότητα του ασθενή.
  Να αρνηθεί κάποιος τη θεραπεία είναι παραίτηση απο τη ζωή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δυστυχώς δεν ειναι ολα τοσο εύκολα πεθανα ανθρωποι απο αφτί τι κολο αρρώστια. ..ΚΑΝΕΙΣ δε δινει αποτέλεσματικι λύση ...ουτε η χυμοιοθεραπεια ουτε η σοδα ουτε τπτ δε μας σοζει...μονο απο θαυμα σοζωμαστε πλεον...ΚΑΝΕΙΣ δε θελει να βρει μια λυσι...πος θα τους τα σκασουμε αλλοστε...μας πιάνουν στην ανάγκη κ αντι να μας βοηθήσουν μας εκμεταλλευονται...τι να πω ...θα πονεσουμε πολυ ακομα μέχρι που να βρεθη καπιος που να μας σώσει. ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. British Medical Journal : "Arabian nights—1001 tales of how pharmaceutical companies cater to the material needs of doctors"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. The contribution of cytotoxic chemotherapy to 5-year survival in adult malignancies.

  Morgan G, Ward R, Barton M.

  Clin Oncol 2004;16:549-60.

  RESULTS: The overall contribution of curative and adjuvant cytotoxic chemotherapy to 5 year survival in adults was estimated to be 2.3% in Australia and
  2.1% in the USA.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δραματική αύξηση των θανάτων από καρκίνο στην Ελλάδα 01/02/13 - 20:27

  Εικοσιτέσσερις χιλιάδες άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους από καρκίνο στη χώρα μας ενώ 37.000 άνθρωποι προσβάλλονται από κάποια μορφή
  της νόσου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του IARC (International Agency for Research on Cancer).

  Επί πλέον η Ελλάδα παρουσιάζει σταθερή αυξητική τάση στους θανάτους από καρκίνο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. πος θα τους τα σκασουμε αλλοστε...μας πιάνουν στην ανάγκη κ αντι να μας βοηθήσουν μας εκμεταλλευονται

  A Dull Weapon : Chemotherapy Almost Useless in Treating Advanced Organic Cancer— Provocative Theses at the Hamburg Cancer Congress

  Article from Der Spiegel, 33/1990, 174-176

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ισχυρισμός ότι μόνο το 2-3% επέζησαν από χημειοθεραπείες είναι αστείος....
  http://anaximperator.wordpress.com/2009/09/02/only-3-percent-survive-chemotherapy/......  Συνέχισε τη προσπάθεια πάντως...

  ΑπάντησηΔιαγραφή